Over ons

I2-Tandartsen is een tandheelkundig team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistentes. We zijn ook gespecialiseerd in implantologie & tandvlees.
U kunt altijd op zeer korte termijn terecht, dus korte wachttijden.

Missie
 

Bij i2Tandartsen hechten wij waarde aan een bijzondere vertrouwensrelatie met alle patiënten. Wij hebben een respectvolle omgang met onze patiënten en met elkaar.

 

Wij streven continu naar verbetering van onze prestaties. Dit bereiken wij onder andere door het investeren in het opleiden van onze medewerkers. Zo kunnen wij toetsbare en complete tandheelkundige zorg van goede kwaliteit leveren.

 

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke taak. Vergroting van het gebitsbewustzijn staat hoog bij ons in het vaandel en daarom besteden wij veel aandacht aan voorlichting en begeleiding. Aan onze patiënten vragen wij eigen inzet, zodat wij samen met hen kunnen zorgen voor een goede mondgezondheid.

Ons Verhaal

Een team waarbij werken in een zo ontspannen mogelijke omgeving, persoonlijk contact en het streven naar gebruik van de modernste technieken hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook ruim de tijd genomen voor iedere patiënt om zo de zorg te kunnen verlenen die hij/zij naar ons idee nodig heeft.

 

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Ons Team

site Tarik_edited.jpg

Tarik Bulut

Tandarts-Implantoloog

BIG-registratienummer: 19065265902

site Soph.jpg

Sophia Peperkamp - van Hees

Paro-Preventie Assistente

harun.jpg

Harun Bac

Tandartsassistent

nes.jpg

Neslihan Bozbag

Baliemedewerkster

site birg.jpg

Birgit van den Hogen

Tandarts

BIG-registratienummer: 29046622702

site sum.jpg

Sumeyra Gür-Yurt

Tandartsassistente

site Rox.jpg

Roxanne van der Biezen

Baliemedewerkster